Meet…

Een groots en meeslepend leven. Dat had ik voor mezelf bedacht. Niet saai, maar bruisend. Een tijdje was ik goed op weg met mijn rebelse idealen. Ik genoot van alles wat was en leefde voluit. Totdat het leven voorbijkwam en ik eindelijk ‘normaal’ ging doen. Huisje, boompje, beestje. Niets mis mee overigens. Ik deed mijn ding en mijn bestaan kabbelde kalmpjes door. Totdat ‘picture perfect’ instortte en niets meer was wat het ooit leek te zijn.

Toen de rookwolken van mijn bestaan optrokken, was er alleen nog maar een fundament. De basis van wie ik was geweest. En toen zag ik pas wat ik was kwijtgeraakt. Mijzelf.   

Elk einde is ook een nieuw begin. En dus ook een uitgelezen kans om jezelf opnieuw uit te vinden. Maar hoe? Ik besloot mijn angsten overboord te gooien en weer bewust te gaan kiezen voor méér leven. Geen genoegen meer te nemen met middelmatigheid en te starten met een no-regret avontuur vanuit het fundament van radicale zelfliefde. Krachtige keuzes, een overdosis lef en 200% daadkracht waren altijd al dé weg geweest naar een magisch leven. En ook nu bleken dit weer de juiste ingrediënten te zijn voor de veranderingen die ik zo graag wilde.

My new life started with a decision

 

 Mijn naam is Vanessa van Herrewaarden. Sinds 2012 ben ik gediplomeerd coach. Mijn expertise en ervaring zet ik met veel liefde en enthousiasme in voor vrouwen die, net als ik, zelf (weer) aan het roer willen gaan staan. Mijn missie is dan ook om jou te leren én inspireren alles uit het leven te halen door te kiezen, durven én doen vanuit radicale zelfliefde.